OVO NIJE OBIČAN KURS, već šansa da naučite nemački i nađete posao.

 

Ovo je škola nemačkog jezika gde su dobrodošli svi koji žele da nauče nemački jezik i DRASTIČNO povećaju svoje šanse da nađu posao na brodu ili inostranstvu gde mi takođe pomažemo.

 

Naš kurs je intezivan i usmeren na konverzaciju, savladavanje jezika kroz razgovor. Naš cilj je jasan: da nakon tri meseca možete da obavite razgovor na nemačkom jeziku. Oko ovoga mi ne pravimo kompromise!

Vi ćete da PROGOVORITE na nemačkom!

Imamo u ponudi dve vrste kursa:

–   Opšti kurs nemačkog jezika gde ucimo osnovnu konverzaciju za sve vrste zanimanja.

i

–   Specijalizovani kurs nemačkog jezika za ugostitelje.  U ovom slučaju vokabular je prilagođen za ugostiteljstvo. Kuvari, konobari, hotelski radnici imaju priliku da nauče one reči koje su im potrebne da bi obavljali svoj posao, razgovarali sa gostima i kolegama.

 

Intezivan kurs nemackog jezika takođe Vam obezbedjuje prisustvo na intervjuu za rečne i prekookeanske brodove više kompanija ako je Vaša želja da radite na brodu. Znanje nemačkog jezika na recnim brodovima donosi u startu platu veću za 300 eur mesečno i znatno manju konkurenciju, dok na nemačkim kruzerima uvek ima mesta za one koji pricaju nemački jezik.

 

Škola će trajati 3 meseca, 3 puta nedeljno, u specijalizovanim grupama do 5 učenika po pristupačnoj ceni.

BROJ MESTA JE OGRANIČEN!!

Uložite u sebe! Uložite u nesto konkretno! Uloži u znanje jezika i u dobijanje posla istovremeno!

Prijave na naš mail: safecruise.sc@gmail.com ili putem sajta